۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: بی‌توجهی به خطبه غدیر منجر به حاکم‌شدن فردی مانند یزید شد| شورای نگهبان در نگاه امام و رهبری جایگاه رفیعی دارد

  • کد خبر: ۱۱۶۸۵۸
  • ۲۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۶
آیت‌الله جنتی: بی‌توجهی به خطبه غدیر منجر به حاکم‌شدن فردی مانند یزید شد| شورای نگهبان در نگاه امام و رهبری جایگاه رفیعی دارد
دبیر شورای نگهبان گفت: عید غدیر روز تعیین الگوی حکومت اسلامی است، اما به دلیل انحرافی که بعد‌ها به دلیل بی توجهی به خطبه غدیر در جامعه اسلامی رخ داد، به حاکم شدن فردی مانند یزید منجر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز در جلسه این شورا با اشاره به فرا رسیدن میلاد با برکت حضرت امام هادی (ع) گفت: دوران امام هادی (ع) را می‌توان دوران تکمیل معارف شیعه و رفع اشکالات و پاسخ به سؤالات موجود در مورد مکتب جعفری تلقی کرد.

وی با تاکید بر اینکه اگر کسی بخواهد معرفت حقیقی ائمه علیهم السلام از لحاظ علمی، اعتقادی و علم کلام را به دست بیاورد، زیارت جامعه کبیره را باید خوب مطالعه کند، افزود: امام هادی (ع) در جریان فرهنگ سازی معارف غنی شیعه و تبیین نهضت علوی، حسینی و مهدوی نقش مهمی داشتند و یکی از ارزشمندترین منابع اسلامی، یعنی زیارت جامعه کبیره را به یادگار گذاشتند که در حقیقت دائره‌المعارف کامل امام شناسی است.

آیت الله جنتی در ادامه با اشاره به فرارسیدن ایام عید سعید غدیر و دهه ولایت و امامت به تبیین اهمیت این عید مهم اسلامی پرداخت و گفت: عید غدیر، عیدالله الاکبر است که از بالاترین اعیاد اسلامی است و به تعبیر قرآن، عید غدیر روز ناامیدی جبهه کفر است و روز تکمیل شدن دین اسلام است؛ البته با وجود زحمات زیادی که کشیده شده است، عید غدیر هنوز غریب است.

وی با بیان اینکه خداوند برترین نعمت‌ها که نعمت ولایت است را در این روز به انسان هدیه داده است، گفت: عید غدیر روز تعیین الگوی حکومت اسلامی است، اما به دلیل انحرافی که بعد‌ها به دلیل بی توجهی به خطبه غدیر در جامعه اسلامی رخ داد، به حاکم شدن فردی مانند یزید منجر شد.

آیت الله جنتی با تاکید بر اینکه باور به ولایت امیرالمومنین (ع) باید در رفتار ما متجلی باشد، ادامه داد: در واقع عید غدیر فرصت آشنایی با فضائل امیرالمومنین علی (ع) و نزدیک شدن به روش زندگی ایشان است.

دبیر شورای نگهبان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تشکیل نهاد شورای نگهبان در سال ۵۹ به جایگاه مهم این نهاد در کشور اشاره کرد و گفت: این موضوع که قوانینی که در کشور تصویب می‌شود خلاف موازین اسلام نباشد، خواست دیرینه ملت مسلمان ایران بوده و در راه تحقق این هدف خون‌های پاکی در طول تاریخ بر زمین ریخته شده و انسان‌های بزرگی از جان عزیز خود گذشته‌اند.

وی تصریح کرد: باید به روح بلند حضرت امام خمینی (ره) و همه کسانی که در تدوین قانون اساسی نقش داشتند، درود بفرستیم که باعث شدند آرزوی دیرینه مردم مسلمان ایران که حاکمیت موازین دین مبین اسلام بر امور کشور است شکل قانونی پیدا کند و با پیش بینی نهادی، چون شورای نگهبان در قانون اساسی، از ضمانت اجرایی فوق العاده هم برخوردار باشد.

آیت الله جنتی تاکید کرد: از جمله اولین احکام مسئولیتی که امام راحل پس از پیروزی انقلاب اسلامی صادر کرده‌اند، حکم انتصاب فق‌های اولین دوره شورای نگهبان است؛ این بیانگر اهمیت جایگاه این نهاد انقلابی در نگاه رهبر کبیر انقلاب اسلامی است.

وی افزود: همچنین بررسی نامه‌ها و سخنرانی‌های ایشان حکایت از جایگاه رفیع نهاد شورای نگهبان در نگاه امام راحل دارد. مقام معظم رهبری نیز در بیاناتی که به مناسبت‌های مختلف داشته‌اند، این نهاد را دارای اهمیت بسیار بالایی دانسته‌اند و همواره حامی این نهاد بوده‌اند. من فقط به یکی از جملات ایشان اشاره می‌کنم که درباره اهمیت شورای نگهبان فرموده‌اند: «شورای نگهبان مطمئن‌ترین دستگاه و ارگانی است که انقلاب به نظام کشور بخشیده است».

آیت الله جنتی در خاتمه یاد همه بزرگوارانی که از زمان تاسیس نهاد شورای نگهبان تاکنون در این نهاد خدمت کرده‌اند را گرامی داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->